dijous, 9 de juliol del 2009

Danses al carrer et recomana...


El cap de setmana del 10 i 11 de juliol, et recomanem agafar els trastos i anar cap al peu del Pedraforca! A la Trobada d'Acordeonistes de Maçaners! Un cap de setmana de música popular, moltes danses i molt més!

Aquest és el programa del cap de setmana:
25ª TROBADA D'ACORDIONISTES DE MAÇANERS (10 i 11 de juliol de 2009)

Divendres 10 de juliol de 2009
22:00h
BALL TRADICIONAL amb els Grups: “Harmonikando” de Catalunya, “Erdizka Lauetan” Pais Basc, La Vallesana, Fonfonha, etcSi no se sap ballar cap problema ja que s’ensenyarà a ballar els diferents balls. Acte gratuït.

Dissabte 11 de juliol de 2009
8:00h
A la plaça de Cal Tahona, concentració per la pujada al Pedraforca,organitzat per La Vallesana. Assolida la fita, faran un concert.
Tot el dia
Fira d’artesania i LuthiersExposició d'arts manuals10,30h.Audiovisual “Massanes, imatges musicals". Es projectarà a l’Església.
11:00h
Taller d’iniciació a l’Acordió Diatònic,Taller d’iniciació al Pandero Basc.Nosaltres hi posem els instruments tu els dits si vols participar trucans al 608443803.
16:30h
Trobada de Puntaires de Catalunya i de plaques de cava, conmemorativa de la 25 trobada.
17:00h
Ball tradicional amb els grups Erdizka Lauetan del Pais Basc i Fonfonha d’Occitània. Vina salta i balla que no et cobrarem res.
19:00h
Nomenament d’Acordionista d’Honor.
19:30h
Audiovisual "Massanés, imatges musicals"

Fins aquí, tots els actes són gratuïts
22h
25ª TROBADA D’ACORDIONISTES

Musica d’arrel tradicional amb instruments adients com flabiols, tamborins, violins, violes de roda, sacs de gemecs, dolçaines i com no l’instrument manaire que es l’acordió diàtonic, cromàtic, bayan rus, trikitritxa i de pala amb grups i solistes de Catalunya, Occitània, Pais Basc, Portugal , fins a un total de 22 actuacions, algunes amb cançons de taverna i romanços.En acabar la Trobada, Romanços a la vora del foc, rom cremat,? musica i balls fins a la matinada. Si us plau porteu jersei i si podeu cadira.ENTRADA: 5 EUROS.

També podeu visitar la web per estar al dia de les fotografies, enllaços d'interès i les últimes novetats! Animeu-vos!
dansesalcarrer.